Ny! Bli en av de första att ansöka

Koordinator E-handel & Digitala Kanaler Till Willys Supportkontor i Göteborg

Letar du efter ett utmanande jobb som Koordinator E-handel & Digitala Kanaler Till Willys Supportkontor? Läs vidare!

Om tjänsten

Koordinator e-handel & digitala kanaler till Willys supportkontor

Vi är alla olika. Och det är härligt! Vi anställer inte människor efter en viss mall utan efter vem du är. För oss är driv och personlighet viktigare än erfarenhet och bakgrund. Det går bra för oss, och vi växer så det knakar. Nu söker vi fler glada medarbetare med rätt inställning och vilja att utvecklas!

Om oss

Tjänsten avser: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.

Tillträde: 2024-12-01 eller enligt överenskommelse

Willys har gjort en resa som få företag har lyckats med. Från en liten uppstickare på västkusten till att bli en av branschens ledande aktörer och ett av detaljhandelns absolut starkaste varumärken. Vill du arbeta på ett företag där det finns väldigt goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys huvudkontor! Eller supportkontoret som vi kallar det, eftersom vi som jobbar här ytterst finns till för butikernas skull.

Som koordinator e-handel & digitala kanaler så är du med och bidrar till branschens bästa digitala kundmöte, genom att säkerställa att vi har rätt pris, sortiment och erbjudande i vår webb och app varje vecka.

Det är din uppgift att planera, administrera och publicera innehåll i våra digitala kanaler utifrån vår kommersiella kalender. Du ansvarar även för hanteringen av förändringar i vår kapacitet samt leveranserbjudande för våra e-handelsbutiker. Utöver detta är du med och deltar i kravställningar och tester i samband med utveckling av IT-system inom ramen för ditt ansvarsområde.

Du ingår i team e-handel och digital utveckling på Willys marknadsavdelning, men du har ett nära samarbete med flera personer och funktioner på hela avdelningen och bolaget.

Om jobbet

På Willys arbetar vi alla mot samma tydliga mål – en viktig ingrediens som har gjort vårt företag till ett framgångsrecept. Med verksamhet i drygt 230 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och en av branschens största e-handelssajter, är vi i ständig rörelse. Det är inte alla som passar att jobba hos oss. Men många tycker att det är kul!

Lite mer om oss kommer här:

  • På supportkontoret arbetar vi med allt från marknadsföring, försäljning och IT-utveckling till ekonomi, HR och bakomliggande butiksdrift.
  • Willys ingår i Axfood, vilket innebär att vi har många gemensamma processer, projekt och samarbeten inom koncernen. Det i sin tur skapar många utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare, med tillfällen för kunskapsutbyte samt intern rörlighet mellan bolagen.
  • Utveckla dig hos oss! Vi ger dig bra möjligheter att växa genom olika ansvarsområden och utbildningar. Med Axfoodakademien kan vi dessutom erbjuda våra anställda en rad olika utbildningar.

Om dig

Det fina med dig är att du är du! För att trivas i vårt gäng är det också toppen om du har en positiv inställning, vill ha roligt på jobbet och är en schysst kollega. Andra viktiga egenskaper är att vara prestigelös och serviceinriktad.

I den här rollen krävs också att:

  • Du har erfarenhet från att jobba i bakomliggande system och lätt för att förstå dina uppgifter i ett större sammanhang.
  • Du är lösningsorienterad, noggrann och mån om att saker ska bli rätt.
  • Du har en positiv inställning, är hjälpsam och har lätt för att samarbeta med andra.
  • Om du har jobbat som inom detaljhandel och gärna med segmentet mat så är det en stor fördel.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer:

Så går det till när du söker jobb inom Axfood

Publicerad den

22-10-2024

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Heltidsjobb (erfaren) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen