Ny! Bli en av de första att ansöka

Product Coordinator, Visstidsanställning i Norrköping

Letar du efter ett utmanande jobb som Product Coordinator, Visstidsanställning? Läs vidare!

Om tjänsten

OM DU HAR VILJAN, HAR VI RESTEN

Är du vår nästa stjärnspelare?

Vill du bidra med din administrativa ådra till att ha koll på stadiums sortiment för skapande av kampanj? Ser du dig själv som en lagspelare? Toppen, då kanske du är vår nästa stjärnspelare! Vi söker efter en Produktkoordinator till vårt Foto & Film-studio team i Norrköping.

Stadiums mission är att inspirera till ett aktivt liv för alla. För att vi ska kunna bidra och göra vår mission möjlig är det viktigt att alla våra medarbetare har roligt på jobbet och har samma dröm som oss: att aktivera världen.

Vad innebär det att vara Product Coodinator?

Som Product Coordinator kommer du att jobba med att Koordinera produkter till Stadiums kampanjer och våra egna varumärken. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av;

  • I rollen jobbar du med olika administrativa uppgifter, t. Ex ladda ner bilder från bildbanker, allokera och förbereda produkter för fotografering, hantera varuprover, införskaffa rekvisita/propps inför fotografering/film.
  • Vara insatt i kommande sortiment för att kunna förbereda och planera modell- och produktfotografering och filmning av inkommande produkter.
  • Hanterar produktfrågor och har daglig kontakt med externa leverantörer och interna avdelningar.
  • Flexibel i att kunna resa till olika platser för skapande av kampanj. Huvudplatsen är i Norrköping, men en hel del resande ingår i tjänsten till bland annat Stockholm och andra orter i landet.
  • Även ett plus om du har erfarenhet av att ha jobbat som stylist.

    Du blir en del av vårt Foto & film-team som sitter i Norrköping. Välkommen till vårt lag!

    Vem är du?

    Vi tror att du delar vårt sätt att tänka och våra övertygelser när det kommer till att se möjligheter i alla utmaningar. Du tycker det är kul att vara i en kreativ miljö och jobba praktiskt med att leverera produkter till olika platser för film/fotografering av produkt eller modell. Du har en stark förmåga att strukturera och samarbeta med andra.

    Som person är du en serviceinriktad, positiv ’doer’ som gillar högt tempo och klarar av att ha många bollar i luften och gillar att jobba praktiskt med produkter och administrativt i olika bildsystem och har B-körkort.

    Vad erbjuder vi dig?

    Läs mer om vårt lag och vårt erbjudande på vår karriärsida karriar.stadium.se, på Instagram workatstadium eller vår LinkedIn. Klicka på länken här för att på 15 min få en inblick i hur det är att jobba på Stadium: 

    https://open.spotify.com/episode/32JVkwMQDd0JqlNopwJKhH?si=7bd87e607bc845cc

    .

    Varaktighet/arbetstid

    Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 75% fram till och med den 31 augusti 2025. Därefter finns eventuell chans till förlängning.

    Ansökan

    Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till din e-mail till att besvara ett personlighetstest och ett kapacitetstest. Det tar ca 30 minuter att besvara testen.

    Eftersom vi alltid vill vara på tårna och göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

    Välkommen med din ansökan. Come join the movement!

    Publicerad den

    21-10-2024

    Extra information

    Status
    Öppen
    Önskad utbildningsnivå
    Grundskola
    Ort
    Norrköping
    Typ av kontrakt
    Heltidsjobb (erfaren)
    Körkort önskas
    Nej
    Tillgång till bil önskas
    Nej
    Personligt brev krävs
    Nej
    Språk
    Svenska

    Norrköping | Heltidsjobb (erfaren) | Grundskola

    Ansök nu

    Dela jobbannonsen