Ny! Bli en av de första att ansöka

Content Creator i Norrköping

Letar du efter ett utmanande jobb som Content Creator? Läs vidare!

Om tjänsten

OM DU HAR VILJAN, HAR VI RESTEN

Vi söker nu en Content Creator till vår Photo Studio i Norrköping. Du kommer ha en viktig roll att skapa inspirerande och engagerande innehåll under varumärket Stadium.

Vi erbjuder en positiv, energirik och kreativ miljö inom sports retail och möjligheten att utvecklas i en föränderlig bransch.

Stadiums mission är att inspirera till ett aktivt liv, för alla. För att vi ska kunna bidra och göra detta möjligt är det viktigt att alla våra medarbetare har roligt på jobbet och delar dröm med oss: att aktivera världen. Vilka är dina drivkrafter? Läs mer om våra drivkrafter på vår karriärsida.

Vad innebär det att vara Content Creator på Stadium?

Som Content Creator är dina arbetsuppgifter att skapa och redigera inspirerande innehåll anpassat till social media, e-com, mejl med material som foto, video, reels, stories. I rollen ingår också att skapa live-content på plats under events.

Kreativitet, idérikedom, och ett stort intresse för trender i sociala medier är viktigt för att på innovativa sätt engagera och inspirera våra målgrupper.

Du kommer att vara en del av vårt kreativa team, där vi både arbetar individuellt och i projektgrupper i nära samarbete med kreatörer på Stadiums Inhousebyrå, men även tillsammans med andra avdelningar. Här kommer du skapa innehåll som går i linje med Stadiums varumärke och tonalitet. Fotostudion är placerad i Norrköping och inhousebyrån i Solna, så vissa resor kan förekomma.

Erfarenhet

  • Vi söker dig som har relevant utbildning inom foto/film eller erfarenhet av liknande tjänst.
  • Har erfarenhet av både fotografering och filmning samt redigering.
  • Har erfarenhet att skapa och producera material till sociala medier.
  • Jobbar obehindrat i Adobe Creative Suite, Photoshop, Premiere, After Effects.

Vem är du?

Jobbar prestigelöst och gör det som krävs för att leverera våra projekt med hög kvalitet. Du är flexibel och lösningsorienterad. Ambitiös, driven och kan arbeta såväl i grupp som på egen hand. Du är nyfiken och har genuint intresse för visuell kommunikation och trender på sociala medier. Du gillar att hålla dig uppdaterad om ny teknik inom foto & film. Du har koll på de senaste AI-verktygen och har erfarenhet av att använda dig av AI i ditt arbete. Ser positivt på att jobba med stort och smått. Du har ett kreativt tankesätt med förmåga att generera innovativa idéer. Du har erfarenhet av att jobba med ljud. Är glad, social och öppen. Intresserad av sport, aktivitet och sportmode.

Varaktighet/arbetstid

Tjänsten är tillsvidare på 100% med tillträde enligt överenskommelse och med 6 månaders provanställning.

Denna tjänst är en del av Fotostudion och kommer att vara baserad i Norrköping, med resor som en del av arbetsuppgifterna.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största sports retail-företagen i norra Europa. Vi är fortfarande en stor familj som skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att utvecklas och bli en del av vår mission: att aktivera världen!

Läs mer om vårt lag och vårt erbjudande på vår karriärsida karriar.stadium.se, på Instagram workatstadium eller vår LinkedIn. Klicka på länken här för att på 15 min få en inblick i hur det är att jobba på Stadium:

https://open.spotify.com/episode/32JVkwMQDd0JqlNopwJKhH?si=7bd87e607bc845cc

Ansökan

Eftersom vi alltid vill vara på tårna och göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Tjänsten behöver tillsättas omgående.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till din e-mail till att besvara ett personlighetstest och ett kapacitetstest. Det tar ca 30 minuter att besvara testen.

Välkommen med din ansökan. Come join the movement!

Publicerad den

15-10-2024

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Norrköping | Heltidsjobb (erfaren) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen