Ny! Bli en av de första att ansöka

Bokningsmedarbetare i Karlstad

Letar du efter ett utmanande jobb som Bokningsmedarbetare? Läs vidare!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Dina yttersta arbetsuppgifter som bokningsmedarbetare hos oss på O'Learys Karlstad är att hantera samtal i vår växel samt svara på mail när nya och gamla gäster kontaktar oss för att boka sitt kommande besök. Det kan vara diverse frågor, bokningar av bord eller aktiviteter samt barnkalas. Detta innebär att informera, hjälpa och guida våra gäster i bokningsprocessen. Vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett professionellt sätt bemöta gästens önskemål samtidigt som man har en god kommunikation med restaurang och platschef. Arbetstiderna är varierande men sker på eftermiddagar, kvällar och helger. Växeln är öppen 10-21.

Vi söker dig som

Är en noggrann, positiv och lösningsorienterad person. Du strävar efter att upprätthålla en hög standard och kvalitet i allt du gör, både individuellt och som en del av vårt team. Du har inget problem med att arbeta under stress eller att ställa om i omväxlande situationer. Du är lyhörd och flexibel både mot dina gäster och kollegor. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurang samt av bokningssystemet Caspeco.

Om O ´Learys

O'Learys Karlstad är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Vi ser fram emot din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: 50 % med chans till mer

ARBETSTIDER: Eftermiddagar/Kvällar/helger

Publicerad den

21-10-2024

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Karlstad | Heltidsjobb (erfaren) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen