Tullspecialist Inriktning Tullager i Upplands Väsby

Letar du efter ett utmanande jobb som Tullspecialist Inriktning Tullager? Läs vidare!

Om tjänsten

Tullspecialist inriktning Tullager

Vill du vara med och utveckla och effektivisera Rustas varuflöde från leverantör till lager? Vill du arbeta på ett internationellt företag där du har möjlighet att påverka och samtidigt utvecklas? Brinner du för att utveckla och effektivisera varuflöden i syfte att öka servicegraden i varuhusen och samtidigt kostnadsoptimera då är du den vi söker!

Vi söker en Tullspecialist inriktning Tullager.

I rollen som Tullspecialist för tullager ansvarar du för tullprocessen hela vägen från leverantör till vårt central lager i Norrköping och ut till våra varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Du ansvarar för att vi har en effektiv tullhantering samt att våra processer och masterdata uppfyller lagkrav.

Du kommer besitta en nyckelposition inom företaget där fokus kommer vara på att implementera tullager hos Rusta och omsätta tullkrav i våra interna processer. Du kommer bland annat att vara nyckelperson för information kring de krav som tullverket ställer på varor som hanteras av Rusta, där du kommer arbeta med informationsspridning och samverkan med berörda delar av organisationen. Du arbetar i nära samarbete med sortiment och inköpsorganisationer, controlling samt lager och distribution.

Tullhanteringen sköts av tullombud och du är Rustas kontaktperson för både tullombud och tullverket.

En viktig del i rollen är också att tillsammans med övriga kollegor inom transport och import kontinuerligt utveckla våra processer, arbetssätt och verktyg i syfte att skapa en effektiv varuförsörjning med affären i fokus.

Våra värderingar

Rusta värderingar är Engagemang, Enkelhet, Mod och Tillsammans. De vägleder oss i vårt dagliga arbete och fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus och flexibilitet.

Vem är du?

Vi söker dig som kan identifiera sig med våra värderingar och som tycker om att arbeta i en föränderlig värld. Som person är du motiverad och tycker om att arbeta i tillsammans i team. Du är flexibel och trivs med att leda och ta beslut i högt tempo samt har lätt för att skapa goda relationer. Genom din prestigelöshet, ditt engagemang ser du möjligheter och lösningar, är en god lyssnare och kommunikatör. Du är trygg och strukturerad och tycker det är roligt och utmanande att arbeta med förbättringar.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som Tullspecialist eller motsvarande roll
  • Arbetat med FMCG
  • Arbetat med kravställning av It utveckling.

Meriterande om du har varit superuser i tullagersystem eller affärssystem som exempelvis IFS. Har erfarenhet av att ha implementerat tullager.

Låter det här som något för dig, ansök redan idag dock senast den 21 oktober.

.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

02-10-2024

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Upplands Väsby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Upplands Väsby | Heltidsjobb (erfaren) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen