Butikssäljare Till EKO Fjälkinge

Letar du efter ett utmanande jobb som Butikssäljare Till EKO Fjälkinge? Läs vidare!

Om tjänsten

EKO Stormarknad · Fjälkinge

Butikssäljare till EKO Fjälkinge

Vill du att våra kunder ska känna sig välkomna? Bidrar du till arbetsglädje och bra struktur i den dagliga driften? I så fall kan detta jobbet passa för dig! Välkommen med din ansökan redan idag.

EKO i Fjälkinge kommer under hösten expandera och bygga ut butiken med 2000 m². Därför behöver vi nu förstärka vår trupp med ytterligare några lagspelare

. Vi söker engagerade och positiva kollega som vill skapa en positiv och inbjudande atmosfär för våra kunder och kollegor. Arbetet bidrar direkt till att butiken överträffar kundernas förväntningar - varje dag i veckan.


Värdskap och kundbemötande:

Genom ett gott värdskap och djup kännedom om våra varor och rutiner, får du våra kunder och kollegor att känna sig varmt välkomna. Du strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och att göra varje kundmöte minnesvärt.

Dagliga arbetsuppgifter:

Delta aktivt i den dagliga driften av butiken, där dina insatser är avgörande för att butiken ska uppnå och överträffa kundernas förväntningar. Detta innefattar allt från varupåfyllning och arbete i kassa och bistro till att hålla arbetsplatsen ren och välorganiserad. På Eko är arbete i kassa en del av alla befattningar och vi samarbetar över avdelningsgränserna vid behov. Det är också en självklarhet för oss att varje medarbetare bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Det är ännu inte helt officiellt vilka avdelningar som tillkommer i och med utbyggnaden. Men vi kan utlova spännande nyheter och till viss del också en utökning inom våra befintliga avdelningar.


Erfarenheter och meriter

  • God svenska i tal och skrift krävs för den här befattningen
  • Tidigare butikserfarenhet är en merit men inget krav
  • För befattningar med utökat ansvar krävs erfarenhet från liknande verksamhet.
  • Truckkort är meriterande, viljan och förmågan att köra truck är ett krav. 


Tjänsten

Vi har öppet 9-20 alla dagar. Kvällar och helger ingår i arbetet.

Tjänsterna avser fyra tillsvidareanställningar på deltid och heltid 24-38,25 timmar/veckan. Tjänsterna börjar med 6 månaders provanställning. 

Tillträde oktober-november 2024 eller enligt överenskommelse.

Publicerad den

07-09-2024

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Fjälkinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Fjälkinge | Heltidsjobb (erfaren) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen