Inaktiv platsannons

O'Learys Malmö Entré Söker Bowlingtekniker

Letar du efter ett utmanande jobb som O'Learys Malmö Entré Söker Bowlingtekniker? Läs vidare!

Om tjänsten

SERVICE AND BAR · O'Learys Entré Malmö Bowling

O'Learys Malmö Entré söker bowlingtekniker

Vi söker en serviceinriktad bowlingtekniker till vårt team! O'Learys Malmö Entré är en restaurang med mat, dryck, sport, aktiviteter och ett brinnande intresse för att ge den bästa möjliga servicen ti

Inledning

Vill du ha möjligheten att arbete i en miljö fylld med utmaningar och problemlösning? Är du teknisk, lösningsorienterad och händig är detta den perfekta vikariat för dig!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är intresserad av teknik & underhåll. Som bowlingtekniker har du huvudansvaret över våra 16 bowlingbanor men även mindre underhållsarbeten av andra spel samt verksamhetens övriga lokaler.

Arbetet som bowlingtekniker innebär att sköta planerat underhåll samt lösa tekniska problem när de uppstår. Arbetstiden är för det mesta lagd på dagtid när bowlingen är stängd för att kunna genomföra de planerade underhållen, men även lösa driftsproblem under tidpunkter med hög beläggning så som kvällar och helger.

Vi söker dig som

Är självgående, strukturerad och initiativtagande då mycket av arbetet kommer att utföras på egen hand. Du kan hantera stress och har inga svårigheter att ställa om i omväxlande situationer. Du behöver ha ett intresse för system och teknik och det är meriterande med någon typ av teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet från liknande arbeten.

Om Olearys

O'Learys Entré är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.

Vi ser fram emot din ansökan!

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: 50-75% vikariat, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider, innefattar kväll och helgarbete.

PLATS: O’Learys Malmö Entré

Publicerad den

20-08-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Restaurang | Heltidsjobb (erfaren) | Grundskola