O´Learys Halmstad Söker Runner

Letar du efter ett utmanande jobb som O´Learys Halmstad Söker Runner? Läs vidare!

Om tjänsten

SERVICE AND BAR · O'Learys Halmstad

O´Learys Halmstad söker runner

Är du vår nya runner med mål att bli servitris?

Inledning

Är du vår nya stjärna? Vill du bli en viktig del av vårt team och skapa fantastiska gästupplevelser? Är du driven, serviceminded och trivs att arbeta i fartfylld och högt tempo? Då är denna tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

Dina yttersta arbetsuppgifter som runner hos oss på O'Learys Halmstad är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett professionellt sätt bemöta gästens önskemål! Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att bära ut mat och dryck till våra gäster, kontinuerligt plocka disk så att vi alltid bibehåller en ren och snygg restaurang. Du kommer att vara behjälplig till våra servitriser och ni arbetar tillsammans som ett team.

Vi söker dig som

Är en framåt och positiv person som vill representera vårt varumärke. Du strävar efter att upprätthålla en hög standard och kvalité i allt du gör, både individuellt och som en del av vårt team. Din passion för service och att skapa minnesvärda gäst upplevelser kommer att vara avgörande för din roll hos oss. Du har inget problem med att arbeta under stress eller att ställa om i omväxlande situationer. Du är lyhörd och flexibel både mot dina gäster och kollegor. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket men inget krav. Du behöver vara över 18 år. 

Målet är att du vill vidareutvecklas hos oss för att sedan kunna steppa upp som servitris.  

Om O ´Learys

O'Learys Halmstad är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Vi ser fram emot din ansökan!

START: Omgående enligt överenskommelse 

OMFATTNING: Extra anställning 

ARBETSTIDER: Kvällar / helger

Publicerad den

20-08-2024

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Halmstad | Restaurang | Heltidsjobb (erfaren) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen