Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.
På showkrogen Rondo tillagas allt från trerätters-menyer och eleganta tapasdelikatesser för upp till 500 glada gäster per kväll. Här förekommer även allt från luncher till banketter vid större evenemang och företagsevents.
Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Som souschef på Rondo är din främsta uppgift att fungera som köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du har bred erfarenhet inom både banketter, fine dining och beställningsverksamhet, och är van vid stora volymer som ska levereras i högt tempo.
Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.
Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.
08-08-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!